Huidige projecten

December 11, 2017

Voor GfK ben ik momenteel bezig met een aantal nieuwe projecten.

Schoolagenda concept

December 17, 2016

Voor schoolagenda.nl een design gemaakt voor de eerste versie van de site. Niet compleet uitgewerkt, maar genoeg elementen om de eerste versie te lanceren.

Hot Alerts app

November 22, 2016

Dit is een PoC voor een nieuwe versie van de mobiele app die nu al bestaat. Met de verbeterde app kan je o.a. zien wat de klant over jouw service of product zegt. Ook kan je meer informatie over de klant zien, de status van een ‘alert’ wijzigen en direct contact opnemen met de klant.

GfK side projects

December 12, 2015

Als designer bij GfK word ik ook vaak gevraagd om te helpen bij kleine side projects als een blog, recruitment site, posters, etc.

SurveyShark

May 22, 2015

SurveyShark was een proof of concept in Meteor JS welke in 2 weken is gemaakt. Eigenlijk een uit de hand gelopen hackaton 😉

GfK Researcher tools

December 12, 2014

Achter alle dashboards zit een backend systeem. Deze applicatie wordt ook gebruikt door marktonderzoekers van GfK om o.a. rapporten te maken en data te analyseren.

GfK Echo Dashboards

March 26, 2014

Momenteel werk ik als UX Designer voor GfK (Business applications). Ik ben daar verantwoordelijk voor het verbeteren van de gebruikerservaring van verschillende applicaties, waaronder GfK Echo. Voor GfK Echo heb ik vooral aan het visuele ontwerp gewerkt. Naast visueel ontwerp hou ik mij ook bezig met het maken van wireframes, user research en zo nu en dan HTML/CSS (LESS).

Wireframes & prototyping

February 20, 2013

Als UX designer voor UWV heb ik verschillende interfaces en webapplicaties ontworpen gebaseerd op de behoeften van
de klant en de eisen van de business. Ik ben bij deze projecten voornamelijk actief geweest als interaction
designer, maar ik heb mij ook bezig gehouden met visual design, analyse en front-end.

WerkgeversServicePunt Utrecht-Midden

February 1, 2013

De site voor WerkgeversServicePunt Utrecht-Midden vormt de basis voor meer dan 20 andere regiosites die na februari zullen volgen. Ik ben verantwoordelijk geweest voor: visual design, interaction design. Betrokken geweest bij: verkrijgen requirements, analyse en het maken van 5 persona’s.

Homepage en hoofdnavigatie werk.nl

February 1, 2013

Na een grondige analyse, het uitvoeren van gebruikerstesten en het houden van verschillende expert reviews is de nieuwe homepage van werk.nl in januari live gegaan. Gebruikers die meegedaan hebben met ons onderzoek vonden het nieuwe voorstel fris, overzichtelijk en een hele verbetering ten opzichte van de oude homepage.

Werk.nl voor werkgevers

February 1, 2013

Release-onafhankelijk de look ‘n feel en de homepage van werk.nl voor werkgevers verbeterd. Op de nieuwe
homepage is het mogelijk om drie onderdelen van de site extra aandacht te geven. Er is ook plaats gemaakt
voor een partnerbalk. In deze balk staan enkele logo’s van werkgevers die een overeenkomst hebben met het
WERKbedrijf om mensen te werven met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werk.nl arbeidsmarktinformatie

February 1, 2013

Voor het AMI-portaal is aan drie groepen gebruikers gedacht: 1) de heavy user, 2) de light user en 3) de scanner. De site biedt publicaties, factsheets met daarin grafieken en informatie toegankelijk voor een ‘light user’, nieuws, filmpjes en een tool om zelf rapportages te maken. Daarnaast is het mogelijk om elk artikel te delen op Twitter of LinkedIn.

Innovattic logo

June 29, 2012

Innovattic maakt gebruiksvriendelijke en innovatieve applicaties voor allerlei mobiele platformen. Mijn opdracht was om een passend logo voor deze club te ontwerpen. De pijl in het logo staat voor vooruitgang, het dakje is een knipoog naar de zolder (attic) waar het allemaal is begonnen.

4MR applicatie

June 29, 2012

4MR, ofwel, Military Multi-Modal Memory Restructuring. Een applicatie waarbij (PTSS) patiënten o.a. foto’s en 3D werelden op een tijdlijn kunnen plaatsen.

PsyQ CD-rom

June 29, 2012

De multimedia CD-rom van PsyQ wordt gebruikt om gebruikers op een interactieve manier te informeren over de verschillende angsstoornissen en behandelmethodes.

Innovattic website

June 29, 2012

Een etalage met daarin enkele applicaties die Innovattic heeft gemaakt, een twitterfeed, een contactformulier en een pagina waar alle projecten staan. Simple and clean.

Wiseman games artwork

June 29, 2012

Het logo van ‘Wiseman games’ bestaat uit de titel met ernaast het gezicht van een oude tovenaar.

CleVR

June 29, 2012

Voor CleVR heb ik een aantal logo-concepten ontworpen en uitgewerkt. Uiteindelijk kwam het bedrijf zelf met een nieuw idee welke ik vervolgens heb verfijnd.

Luci animatiefilm

June 29, 2012

Luci is een mobiele applicatie dat rechtstreeks hoge kwaliteit audio naar de studio kan streamen.Om uit te leggen wat deze applicatie nog meer kan, is er aan mij gevraagd om een kort uitlegfilmpje te maken.

Revision single

June 29, 2012

De jongens van Revision blijven maar muziek maken en uiteindelijk moet er iemand weer een hoesje ontwerpen. Dit keer was ik de pineut.

OV-chipkaart

June 28, 2012

Hoe werkt dat nou met die OV-chipkaart? Met deze Flash-applicatie kan je jouw situatie opgeven en krijg je alleen die informatie die op jou van toepassing is. Vervolgens heb je de mogelijkheid om jouw verkregen kennis te toetsen in een quiz.

Curiehom

June 28, 2012

Voor Curiehom heb ik enkele logo-concepten gemaakt. Uiteindelijk is er gekozen voor het logo dat de interactie tussen mens en machine laat zien.

Digifan.nl

June 28, 2012

DIGIfan was jarenlang dè gamewinkel van Haarlem. Voor de website/webshop heb verschillende banners gemaakt. Ook heb ik de nieuwe layout en het logo van de webshop ontworpen.

Hema browser

June 28, 2012

Voor het vak ‘Visual Communication Design’ heb ik deze Hema-browser ontworpen, waarbij de huisstijl van Hema bewaard is gebleven.

Revision cd

June 28, 2012

Revision’s eerste echte cd. In korte tijd (gotta love deadlines) zeer veel geleerd over Pantone-kleuren, InDesign en het opleveren van geschikte PDF’s.

Revision website

June 28, 2012

Voor Revision heb ik het logo, de huisstijl en de multimedia CD-rom ontworpen.

Interactive Group Installation promo animatie

June 27, 2012

De Interactieve Groep Installatie is een project waar bezoekers op een interactieve manier in aanraking kunnen komen met een stukje Nederlandse geschiedenis. Ik heb gezorgd voor de artwork en een promo animatiefilmpje.

PlayWorld

June 26, 2012

Een interactieve flash-applicatie voor kinderen waarbij emotie een grote rol speelt.

Graphics voor een game

June 26, 2012

Voor een game waarvan ik de naam alweer vergeten ben, heb ik een aantal icoontjes en karakters getekend.

Bladegash.Net

June 26, 2012

Bladegash is een website voor mensen die houden van RPG’s, anime en manga. Naast het ontwerp van de website heb ik ook een groot aantal forumskins gemaakt.

Luci website

June 26, 2012

De website van Luci gebruikte al een tijd een standaard Wordpress-thema. Mijn opdracht was om de website in een nieuw jasje te steken, zonder daarbij de beheerbaarheid in gevaar te brengen.

Virtual Reality Exposure Therapy

June 25, 2012

VRET staat voor ‘Virtual Reality Exposure Therapy’. Het logo bestaat uit de afkorting ‘VRET’ en een vector van de 3D-bril die bij deze therapie noodzakelijk is.